09-04-10

Het loopt goed

Ondertussen is het weeral 10 dagen geleden dat ik nog eens iets van mij laten horen heb. Uiteraard heb ik al die tijd niet stilgezeten, de paasdagen zaten er immers tussen en dan is er altijd wel wat extra bedrijvigheid. Thomas moest dan op paasdag ook nog een baskettornooi spelen, zodat ik "de ronde van Vlaanderen" op mijn buik kon schrijven.

Lopen gebeurt terug met de regelmaat van een Zwitserse klok, sommige dagen kort en andere wat meer. Zo zijn er dagen dat ik er op het werk met een collega een half uurtje opuit trek, met daarin dan nog 3 wandelpauzes. Andere dagen loop ik een rondje met Charlotte en Thomas om daarna dan alleen nog wat km's af te werken. Zo liep ik maandag eerst met de kids en daarna nog 7.8km, dinsdag 3.3km met m'n collega, woensdag 11.3km en gisteren na de opwarming met de kids nog 13.6km. De training van woensdag had ik zodanig gepland dat ik langs het parcours van "de Scheldeprijs" liep zodat ik de renners toch 2 keer kon zien tijdens de plaatselijke ronden.

Zoals je zit wordt de omvang van de trainingen stillaan groter, maar ze gebeuren allemaal nog aan een rustig tempo van +/- 5'45''/km, dit nog zeker tot de 'Antwerp 10 miles', als ik die tot een goed einde kan brengen ga ik voorzichtig met tempotrainingen en intervals beginnen, maar dat is voor later.

Morgen staat er weer een iets langere training op het programma, dan doen we een gezamenlijke training met de collega's die de Roparun meelopen, deze omvat 15km.

20:45 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

Het is leuk te horen dat het allemaal terug goed begint te gaan...dat ziet er goed uit om de 10 miles zonder problemen tot een goed einde te brengen.

Gepost door: natalie | 10-04-10

De commentaren zijn gesloten.