22-01-10

Met horten en stoten

Deze week is er tot op heden nog maar 2 dagen gelopen, in totaal wel 38 km's daar ik 2 keer naar het werk en terug gelopen heb. Maandag was de eerste keer, maar toen ik maandagnamiddag thuis kwam had ik redelijk wat hinder van de lies zodat ik besloot om zeker 2 rustdagen in te lassen. Donderdagavond wou ik dan opnieuw gaan proberen, maar wegens baskettraining van Thomas en andere verplichtingen is het er niet van gekomen.

Vandaag dan maar een serieuse test en opnieuw naar het werk gelopen, moest het echt niet lukken had ik mij al voorgenomen om met de tram terug naar huis te gaan, maar dat bleek niet nodig. Niet dat er nu geen problemen meer zijn met de lies maar het is draaglijk. Ondertussen was er reeds een nieuwe afspraak gemaakt met de operateur en de anestesist om een datum voor de ingreep te bepalen. Dinsdag 2 februari zal die datum vastgelegd worden, wel staat reeds vast dat het in daghospitaal zal gebeuren.

Vanavond ook nog even langs de huisarts geweest. Ik had reeds enkele weken wat hinder van zoiets als een naald onder mijn linkervoet. Bij het lopen zelf had ik daar geen last van omdat er onder loopschoenen nogal stevige zolen zitten, maar na het lopen kon een naad van een kous al pijn veroorzaken. Nu bleek dit een eksteroog te zijn, die reeds vrij diep zat. De huisarts heeft deze dan ook weggesneden en bij herhaling raad hij aan om eens voor steunzolen te informeren.

20:55 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lopen, eksterogen, liespijn |  Facebook |

Commentaren

succes Met die heelkundige ingreep, gevaarlijk plekske zene Marc :-), vraag epidurale dan kan je hem in het oog houden :-)

Gepost door: patrick aerts | 23-01-10

De commentaren zijn gesloten.