07-07-09

Meer dan lopen alleen

Ondanks de vakantie blijft het voorlopig druk. Charlotte is sinds donderdag op kamp, zaterdag moest Thomas dan naar een verjaardagsfeestje en had ik tijd om nog eens wat te lopen. Richting Rivierenhof vertrokken en daar een rustige duurloop van 14 km gedaan, maar het wordt toch wel tijd dat ik wat meer loop, want de parcourskennis is helemaal weg, tijdens de laatste km struikelde ik over een steen welke wel onder bladeren lag maar vroeger wist ik elke steen wel liggen. Nu was het wel zonder erg want ik kon nog verder lopen, de knie en rechterelleboog waren wel wat geschaafd, maar zonder erg.

Om 18 uur moesten we Thomas dan terug gaan halen, maar we werden nog uitgenodigd om een glaasje wijn te komen drinken, wat dan ook gedaan hebben. Het was 22 uur toen we huiswaarts reden voor even althans want we hadden aan Stephanie beloofd om nog even naar de Sinksenfoor te gaan, die we dan ook mee gesloten hebben om 1 uur.

Dus zondag al iets langer geslapen en na het eten zijn we dan maar vertrokken om Thomas naar zijn basketkamp in Poperinge te brengen, waar we dus ruim op tijd arriveerden. Nu was het niet mogelijk om door te rijden tot waar we moesten zijn want om 16 uur ging de "Maria ommegang" uit, een cultuurhistorische processie. Absoluut de moeite om eens te zien. Daarna zijn we dan nog iets gaan drinken en vervolgens was het tijd om Thomas af te gaan leveren. Nu waren we er wel niet helemaal gerust in, het is immers de eerste keer dat hij een volledige week van huis is en als bij toeval waren er problemen met zijn slaapkamer. De andere ouders mochten met hun kinderen al de bedden gaan opmaken en de valies uitladen, maar van Thomas en zijn vriend uit de club was de sleutel van de kamer niet nog aanwezig. Na nog een woordje uitleg van de organisatie zijn we dan toch maar vertrokken.

Vanmiddag ben ik dan nog eens naar het park "Den Brandt" gelopen om daar wat rondjes te lopen, toen ik terug op het werk kwam stonden er een goede 12 km op de teller.

20:55 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (3) | Tags: lopen, vakantiekampen |  Facebook |

Commentaren

Drukke periode met de kinderen...en nog tijd vinden om te lopen...mooi zo.

Gepost door: natalie | 08-07-09

De vakantie is blijkbaar de drukste periode voor de ouders hé?
T'is hier ook zo ;)
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 08-07-09

De vakantie is blijkbaar de drukste periode voor de ouders hé?
T'is hier ook zo ;)
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 08-07-09

De commentaren zijn gesloten.