03-07-09

Vanalles wat

Het was een hele tijd geleden, maar dinsdag ben ik nog eens vroeg opgestaan (met de hitte van de laatste dagen is het uit bed beter dan erin) dus besloot ik om nog eens naar het werk te lopen. Dat was weeral geleden van einde maart, voor al de miserie met die weerbarstige blessure begon.

's Morgens zijn het dan nog de beste momenten om te lopen, want 's middags was ik maar wat blij dat ik thuis was. Lag wel aan mijzelf natuurlijk, als je in dergelijke hitte vertrek voor 9,5 km en je hebt dan geen drinken bij, dan vraag je om problemen. Nu heb ik het er nog goed vanaf gebracht maar ik had geen kwartier meer verder moeten lopen zonder drinken.

Maandag had ik tijdens de middagpauze nog wat rondjes gaan doen in het park 'Den Brandt'. Daar liep ik bijna konstant onder de bomen, zodat ik minder last had van de brandende zon.

Gisteren en vandaag had ik dan een dagje verlof, gisteren vertrok Charlotte immers op kamp voor 10 dagen en heb ik haar weggebracht, na de middag ben ik dan met Thomas een fietstochtje gaan maken. Uiteindelijk stonden er 29 km op de teller toen we terug thuiswaren.

Vanmorgen heb ik eerst Brigitte naar het werk gebracht en daarna ben ik direct gaan lopen. Een uurtje door het Rivierenhof, waar ondanks de warmte op dat moment reeds vele hun kilometers aan het lopen waren.

Na  de middag ben ik dan nog even naar Decathlon geweest, Thomas moest immers nog een nieuwe zwembroek hebben, die vertrekt zondag op basketbalstage naar Poperinge voor een week. Gelijk hebben we voor hem dan nieuwe basketschoenen meegebracht  en mezelf heb ik dan ook getrakteerd op en nieuw paar "Asics Gel Nimbus 10". Hopelijk blijven nieuwe blessures nu achterwege zodat ik mij snel terug nieuwe loopschoenen kan aanschaffen.

Voorlopig staat de km teller op 40,2 km deze week, maar daar komen er ongetwijfeld nog bij.

21:05 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (3) | Tags: lopen, fietsen, basket, kampen |  Facebook |

Commentaren

Het gaat er op lijken dat je blessure leed weer geleden is Marc. Succes met je verdere trainingen.

Gepost door: Tiny | 03-07-09

Dat ziet er goed uit...de trainingskilometertjes zijn er terug dus zal de form vlug komen. Succes met de nieuwe schoentjes.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 04-07-09

Den Brandt Nog een geluk dat we "Den Brandt" nog hebben. Daar kan inderdaad nog gelopen worden, al doe ik het toch nog liever 's morgens vroeg dan tijdens de middag.

Gepost door: Luc | 05-07-09

De commentaren zijn gesloten.