28-06-09

Dat was puffen

Ondanks de hitte ben ik gisteren pal op de middag toch een toerke gaan lopen. Brigitte was met de meisjes gaan winkelen naar de Meir en ik was met Thomas alleen thuis, dus loopkleren aan, Thomas zijn fiets genomen en daar vertrokken we dan omstreeks half één. Thomas had een voorraad drinken bij op de fiets dus konden we er we even tegen, we moesten wel tegen 14 uur thuis zijn, want om 15 uur moest Stephanie gaan optreden.

Dus vertrokken we rustig langs het Albertkanaal, wel één nadeel natuurlijk je loopt continue in volle zon. Nu had ik mijn weblogloperssinglet aangedaan en dat heb ik achteraf dan ook wel geweten. Natuurlijk geen zonnecrème gesmeerd, dus ik zag eruit als een tomaat toen we terug thuiskwamen.

We waren nog maar een 2 tal km's weg toen we een aantal woonboten passeerden, was daar een madammeke aan het wandelen met 5 honden, de ene al wat groter dan de andere, maar allemaal liepen ze los en bleven ze ons een hele tijd volgen. We waren er geen van beide gerust in, Thomas heeft het zowiezo al niet voor honden, dus waren we maar wat blij toen ze terugkeerden. Wat verder stond er dan een kraan in het midden van het jaagpad en dat stuk dat vrij was daar lag een immens grote plas, Thomas kon daar met zijn fiets wel door maar ik moest echt op het randje van het kanaal wandelen. Voorbij Wijnegem liepen we dan richting Schilde om dan net voor Schilde terug naar Wijnegem te draaien en zo terug naar Deurne.

spoor noord
Uiteindelijk hadden we goed getimed, want om exact 14 uur waren we thuis. Inmiddels stonden er 15,2 km op de teller, wat overeenkomt met een tempo van 10,5km/uur. Dan vlug de douche in om daarna met de fiets te vertrekken naar het dansoptreden van Stephanie in het park"Spoor Noord".

Woensdag was ik ook nog een toerke gaan lopen, toen zijn er 12km's gelopen in een tijd van 1u07m18s, wat het weektotaal op 33,2 km brengt.

Vanmorgen ben ik dan nog eens gaan squashen, eigenlijk was dat ook geen slimme keuze want de airco was kapot en dan is het echt niet aangenaam om met 2 op een kleine oppervlakte achter een balletje aan te hollen.

Vanmiddag moest Stephanie dan nogmaals gaan optreden, ditmaal op een schoolfeest in Berchem, en weerom hebben ze serieus gezweet, met dit warm weer gekleed in een jogging en dan nog een masker op, maar ja als demo-groep moet je er wat voor over hebben zeker.

De Fruithof2

 

Fruithof

21:32 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (4) | Tags: lopen, dansen |  Facebook |

Commentaren

het vlot ! mooi te horen dat het weer vlot en in die warmte is het niet echt om te lachen ,enkel goed voor de rijpende tomaatjes :-) ps die demodanssers hebben het niet gemakkelijk ook veel trainwerk chapeau hoor voor je dochter !

Gepost door: Katrien | 28-06-09

Het was een aardig zweterig weekend.

Gepost door: Tiny | 29-06-09

tropen 's middags gaan lopen met tropenweer???hmmmmmmm ...

Gepost door: geert | 29-06-09

Dit is inderdaad een warme periode geweest...maar nu wordt het toch een aangenamer loopweertje hé. Met 15km op de teller ben je terug op de goeie weg.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 03-07-09

De commentaren zijn gesloten.