21-06-09

De eerste zomerdag

Na de drukte van de afgelopen weken, komt er hopelijk een iets rustigere periode aan waarin er weer eens wat anders kan gebeuren. Vanmiddag hebben we de voorbije parochiefeesten afgesloten met een feestje voor de medewerkers. Voor ons bracht dit ook weer heel wat extra werk mee, het plannen, voorbereiden en klaarmaken, zodat we toch wel wat blij waren toen we rond 16 uur vanmiddag eindelijk zelf de gelegenheid hadden om te gaan eten.

Vanmorgen was ik wel tijdig opgestaan zodat ik eerst nog enkele km's kon gaan lopen, maar het weer zat niet echt mee, het was serieus aan het regenen toen ik opstond. Toch maar doorgebeten en vertrokken richting Rivierenhof. Daar waren ze alles al aan het opbouwen voor "1000 zonnen en garnalen" wat aldaar plaatsvond vanmiddag (uitzendig morgen op TV1).

Het hoofddoel was om de hartslag onder de 140 te houden, daar deze door de geringe activiteit van de laatste maanden toch vrij hoog was de laatste keren bij het lopen. De hartslag voor vertrek zat alleszins vrij goed, tussen 53 en 57. Voorlopig staan er toch geen wedstrijden op het programma dus is het taak om rustig  en geleidelijk op te bouwen. Enkele keren op een stuk vals plat ging hij tot 142 maar verder bleef hij mooi onder de 140, met een gemiddelde van 136 over 10,9 km. Tegen het einde was het gestopt met regenen en begon de zon er zowaar wat door te komen, kwestie van de eerste zomerdag toch nog goed in te zetten zeker.

Donderdag ben ik dan weer met mijn collega zijn start to run gaan doen om vervolgens er nog een 7 km bij te doen. Daarmee heb ik deze week 3 keer gelopen en komt de teller sinds lang nog eens op 28,9 kms.

Commentaren

Je komt weer helemaal terug Marc!

Gepost door: Tiny | 21-06-09

Nog een vroege verrast door de regen...

Gepost door: Wim | 21-06-09

Je bent duidelijk terug op de goeie weg...mooi zo.
Als je al 3 keer een mooie afstand kunt lopen...

Gepost door: natalie | 21-06-09

goed zo er komt terug actie in de Macce!

Gepost door: geert | 22-06-09

Dat komt stilletjesaan helemaal goed!

Gepost door: Spencerwoman | 22-06-09

Rustig opbouwen is de boodschap

Gepost door: Stofke | 23-06-09

De commentaren zijn gesloten.