12-06-09

Miserie troef

2009 is blijkbaar mijn jaar niet. Eerst was er de blessure in de lies, gevolgd door de rugproblemen. Toen deze gunstig evolueerden en er terug regelmatig gelopen werd ben ik vorige week met de opbouw van onze parochiefeesten van een tafel geschoven en op mijn staartbeentje terecht gekomen. Nu zie ik jullie al denken van een tafel geschoven is problemen vragen, dat klopt, maar wij waren het plafond aan het decoreren en daarvoor hadden we 2 rijen tafels achter elkaar gezet om niet om de haverklap de ladder te moeten verzetten. Tot plots een tafel weggleed en den deze op de grond lag. Pijnlijke affaire, ik kon nog verder werken maar wel rustig aan. Lopen was op dat moment echter helemaal geen optie.

Breugel2007web13
Op de parochiefeesten zelf heb ik dan 3 dagen recht gestaan, want naar jaarlijkse gewoonte heb ik 3 dagen frietjes gebakken. Uiteindelijk was iedereen blij dat het zondagavond was en de deuren dicht konden.

Maandag had ik een dagje verlof om wat te recupereren en thuis nog wat te doen, want ik was immers al 2 weken geen enkele avond meer thuis geweest, altijd bezig met de voorbereiding en opstelling van de parochiefeesten.

Vanaf dinsdag ben ik dan rustig begonnen met fietsen, momenteel gaat dat prima en de pijn aan het staartbeentje is ook bijna verdwenen zodat ik tijdens het weekend nog eens een poging ga doen om wat te lopen.

Morgen is er hier achter de hoek trouwens een wedstrijd welke ik uiteraard graag meegelopen had: Deurne loopt, een wedstrijd over 5km, maar de hoofdbrok van de middag is een wielerwedstrijd achter derny's waar onder andere Frank Van Den Broecke, Bart Wellens, Wouter Wylandt, Kevin Hulsmans, Bjorn Leukemans en andere aan zullen deelnemen.

Hopelijk duurt het nu minder lang voor ik nog eens iets post, maar nu de parochiefeesten voorbij zijn krijg ik terug wat meer tijd, alhoewel er nu volop examenstress heerst hier in huis, waar nog bijkomt dat Charlotte om de haverklap moet gaan repeteren voor een teatherstuk dat ze volgend weekend met school opvoeren, iets wat gebaseerd is op 'High School Musical 3'.

19:39 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (4) | Tags: examens, blessures, parochiefeesten, teather |  Facebook |

Commentaren

Och Marc als je zo meteen weer aan het opbouwen gaat zul je zien dan gaat het hard!

Gepost door: Tiny | 12-06-09

Hopelijk ben je nu eens vertrokken voor een periode zonder pech hé...

Gepost door: natalie | 13-06-09

een grote met curryworst Grapje , hopelijk ben je weer snel de ''oude'' en gaat het lopen weer vlotjes,trouwens dat frietjes bakken gaat je goed af!

Gepost door: patrick aerts | 14-06-09

! examenstress ! Ik weet wat je wil zeggen, ben altijd blij als die periode achter de rug is. 2 dochters, 1 vrouw en examenstress ... brrrr

Gepost door: wim | 14-06-09

De commentaren zijn gesloten.