31-03-09

De rug blijft mij parten spelen

Nadat het met de rug beter was na drie dagen rust vorige week deed ik op zaterdag opnieuw een test om eens te zien hoe de rug zou reageren. Tijdens het lopen had ik nergens last van, maar een uur later was ik met alle respect precies een oud ventje. Dus terug naar af, opnieuw insmeren en ontstekingsremmers nemen en afwachten of het zou beteren.

Gisteren wat aan het opzoeken geweest ivm rugpijn en een aantal oefeningen gevonden welke in eerste fase herstellend zouden werken en nadien preventief. Ook een afspraak gemaakt voor vandaag met de sportarts omdat ik niet te lang wil wachten, want 26 april nadert met rasse schreden. Nochthans heb ik voor mezelf al een beetje uitgemaakt om de marathon niet te lopen, of ik moest van de sportarts echt donkergroen licht krijgen. In het andere geval loop ik misschien de 10 miles wel.

De afspraak met de sportarts was om 15 uur vanmiddag, dus zou ik wat vroeger stoppen met werken, maar net toen ik aan het opruimen was kreeg ik een telefoontje dat de sportarts dringend weggeroepen was en mijn afspraak dus niet kon doorgaan. Ik heb nu een nieuwe afspraak voor morgenmiddag, dus nog eventjes bang afwachten.

Gisteren zijn we op het werk met onze volgende actie voor de Roparun gestart, de verkoop van paaseitjes, 600 zakjes zijn er voorradig, maar de verkoop verloopt heel vlot. Vanmiddag was het dan mijn beurt om de verkoopstand te bemannen. Positief aan deze actie is dat je nu eens niet echt moet gaan bedelen bij de collega's. Anders moet je iedereen individueel aanspreken en nu komen ze spontaan.

21:37 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (3) | Tags: rupgpijn roparun, paaseitjes |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk toch wat goed nieuws met je rug Marc!

Gepost door: Gert | 31-03-09

Rugoefeningen Marc,
ik heb ook nog een paar oefeningen die ik dagelijks doe. Indien interesse, geef maar een seintje op het werk he.
Gunther

Gepost door: Gunther De Cock | 31-03-09

Vervelend...nu mag je vandaag nog eens terug gaan...maar hopelijk voor goed nieuws...sterkte.

Gepost door: natalie | 01-04-09

De commentaren zijn gesloten.