21-11-08

Ondanks het slechte weer toch droog gebleven

Vandaag had ik een dagje verlof, dit stond helemaal in het teken van de Sint en de eindejaarsfeesten. Dus vanmorgen vertrokken om het Wijnegem shopping center onveilig te maken. Bij onze aankomst bleek dat het vandaag en morgen daar nog eens braderij was ook, dus nog wat extra volk en minder plaats want het stond overal nog vol met kraampjes ook.

Na enkele uren aldaar doorgebracht te hebben zijn we nog even daarnaast naar de Makro geweest. Uiteindelijk waren we net op tijd thuis op Thomas en Charlotte in school te gaan halen.

Vanavond moest Stephanie gaan hip-hoppen en heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om daar wat km's te gaan lopen, want dat was inmiddels van woensdag geleden (11,4 km). Morgen zal het er ook niet van komen, want Thomas moet al voor 9 uur op het basketball zijn. In de namiddag gaan we dan naar 'Speelstad' waar het Sinterklaasfeest van het werk zal doorgaan. 's Avonds worden we dan bij vrienden verwacht voor een feestje.

Dus rond 19h00 vertrokken, ik had mij goed maar toch niet te warm aangekleed, de eerste minuten had ik het wel wat koud, maar lang heeft dat niet geduurd. Het was immers vooral de wind waar ik wel wat last van had, maar na enkele minuten was deze bijna helemaal verdwenen. Had ik ook nog het geluk dat ik op de laatste minuten na zowaar droog gebleven ben. Uiteindelijk had ik 18,1 km gedaan in 1h39m19s.

Met de lies blijft het blijkbaar de goede kant opgaan, woensdag ook totaal gen hinder van gehad. Vandaag af en toe nog wel het gevoel gehad dat er iets geweest was, maar de afspraak met de sportarts maandag blijft op de agenda staan. Ik wil het wel eens weten wat er al dan niet is of was.

{11h42}{11,4km}{1:04:31}{h133}{10,6km/uur}{5:40}{933kcal}

{19h02}{18,1km}{1:39:19}{h128}{11km/uur}{5:27}{1147kcal}

22:23 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (2) | Tags: lies, lopen, sinterklaas |  Facebook |

Commentaren

meer geluk dan ik Bij ons was het zo droog niet,was goed vertrokken en had een hagelbui in mijn gezicht,mens dat kan pijn doen!

Gepost door: Patrick | 22-11-08

Koude Tja, in die koude krijg ik mezelf zo moeilijk buiten om te lopen. Gelukkig is er de loopband in de fitness. Ik kijk nu al weer uit naar de zomer......

Gepost door: Maaike | 24-11-08

De commentaren zijn gesloten.