05-11-08

Opspelende lies

Naar het werk gelopen vandaag, maar er waren toch wel wat twijfels. De laatste 2 dagen had ik bij momenten wel wat pijn in de liesstreek. Niet konstant, gisteren tijdens het lopen al helemaal niet, maar enkele uren later begon het. Soms is het minder of weg, maar vanmorgen toen ik opstond was de pijn toch wel nadrukkelijk aanwezig. Eens ik mij aangekleed had was het al wel beter zodat ik toch al lopend ben gaan werken.

De eerste km's waren echt wel zwaar, even dacht ik eraan om terug te keren. Zolang ik geen 3 km ver was, was dat een realistische optie, terug naar huis lopen en alsnog met de fiets gaan. Uiteindelijk is het tussen km 2 en 3 beginnen beteren zodat ik toch maar doorgelopen ben. De pijn was nooit helemaal weg maar toen was het wel draaglijk.

In de voormiddag heb ik er nog even last van gehad maar rond 10 uur is de pijn stillaan verdwenen, zodat ik besloot om ook terug naar huis te lopen. Een andere optie was de tram, maar dus niet nodig.

Thuis heb ik de pijnlijke plek dan ingesmeerd met flexium-gel, en tot nu gaat het prima. Morgen zal ik dan maar eens niet lopen. De trainingen die mij nog resten voor de marathon van Kasterlee zullen bijgevolg ook allemaal aan een rustig tempo gebeuren. Zo hoop ik toch te starten en uit te lopen in Kasterlee, maar natuurlijk hoop ik dat binnen enkele dagen de pijn gedaan zal zijn.

{5h03}{9,5km}{54:29}{h136}{10,4km/uur}{5:44}{727kcal}

{15h22}{9,5km}{51:36}{h139}{11km/uur}{5:26}{677kcal}

 

21:08 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (7) | Tags: lopen, kasterlee, liesproblemen |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad best een dagske looprust inschakelen, kan nooit geen kwaad hé

Gepost door: Stofke | 05-11-08

ai Da's minder.Hopelijk volstaan enkele dagen rust om het probleem op te lossen en kan je probleemloos starten in Kasterlee. We willen het scenario van 2 jaar geleden niet herhaald zien he (dat was toch n Kasterlee, of nie? )

Gepost door: Julie | 05-11-08

luisteren ... je lichaam probeert je iets te vertellen, Marc!

Gepost door: geert | 06-11-08

welkom bij de licht geblesserden Marc,nog een beetje aan het sukkelen,dus rustig aan dan even hé,heb dezelfde raad ook gekregen van elkele bloggertjes en ik ga mij daar deze keer zeker aan houden,daar ik enkel kleine wedstrijdjes doe dit jaar en pas tegen midden januari terug moet gericht trainen voor de marathon in Antwerpen,dus ik heb even de tijd,maar jij blijkbaar veel minder(Kasterlee) alvas erg veel succes,maar dat komt wel goed bij jou,daar ben ik zeker van!!!!!!
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 06-11-08

Da's niet zo mooi. Hopelijk is het niet al te erg en is het binnen een paar dagen beter. We zouden niet willen dat onze beste Roparunner lange tijd geblesseerd zou geraken hè !?

Gepost door: Luc | 06-11-08

Liesstreek Voorzicht smeren he Marc... ;-);-);-)

Gepost door: Gunther De Cock | 06-11-08

Niets forceren en goed verzorgen. Veel beterschap met de lies.

Gepost door: yves | 07-11-08

De commentaren zijn gesloten.