15-05-08

Terug in de running

Na 2 dagen niet gelopen te hebben ben ik er vandaag terug ingevlogen. De eerste dag na de Roparun was een relatieve rustdag, 's morgens Thomas en Charlotte nog eens naar school gebracht, dan wat door de krant gebladerd. Om 11 uur stond er een afspraak bij de kinesist op het programma om mijn beentjes nog eens een extra verwenbeurt te geven. Na de middag ben ik dan bijna de ganse in de keuken bezig geweest met het avondeten, wat we dan gezellig met z'n allen in de tuin veroberd hebben.

Gisteren vertrok Charlotte dan voor 3 dagen op bosklassen, en omdat ik nog een dagje verlof had kon ik haar mee gaan uitwuiven. Daarna hebben we nog wat boodschappen gedaan want we hadden voor 's avonds een verassingsfeestje gepland voor Christoph. Hij werd gisteren immers 18 jaar en dat konden we niet zomaar voorbij laten gaan en vermits Charlotte niet thuis was konden we in familiaal verband niets doen. Dus hadden we enkele vrienden en klasgenoten van Christoph gevraagd om te komen zonder dat hij op de hoogte was. Je had hem trouwens moeten zien toen hij daar plots 10 man aan de deur zag staan.  Maar alvorens te feesten had hij in de loop van de namiddag nog eerst zijn eindwerk op school moeten gaan verdedigen, wat volgens hemzelf goed was meegevallen.

ropa3
Vandaag ben ik dan al lopend gaan werken, en dat bleek een goede keuze want tijdens de middagpauze zou daar geen tijd voor geweest zijn, want het was immens druk, we waren dan ook maar met 4 van de 8 collega's aanwezig. Bijgevolg was ik tevreden dat het 15h15 was en ik terug naar huis kon. 

Vanmorgen was het nog een herstelloop, veel meer zit er 's morgens vroeg toch nooit in. In het begin had ik wat last in mijn onderbuik maar dat is na een tijdje dan toch weggegaan. Waarschijnlijk had ik onrechtstreeks te maken met het feit dat ik niet uit mijn bed geraakte. Normaal sta ik om 4h30 op als ik al lopend ga werken en vandaag was het 4h51, dus moest ik mij echt wel haasten om op tijd te zijn.

{5h13}{9,5km}{53:14}{h131}{10,7km/uur}{5:36}{626kcal}

Vanmiddag 2km opgewarmd en vervolgens er een fartlektraining van gemaakt. Gespeeld met het tempo en met de afstanden zoals het uitkwam. Zo zaten er versnellingen van 200m bij maar ook van 600m, ook de herstelperiodes waren verschillend van zowel lengte als tempo, maar het ging heel goed ondanks dat de lucht heel droog was.

{15h15}{9,5km}{46:34}{h139}{12,2km/uur}{4:55}{612kcal}

21:13 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (3) | Tags: verjaardag, lopen, rusten |  Facebook |

Commentaren

adembenemend ik heb met ingehouden adem je verslag van de roparun gelezen. Waw, wat een ervaring. echt superknap van je! En knap dat je nu alweer bent gaan lopen. Proficiat voor Thomas!

Gepost door: Julie | 15-05-08

Marc,
je hebt al vééél meer gedaan dan ik, ik probeer vanavond pas terug in actie te komen. Ik verkoos eerst goed te rusten, want za en zo heb ik respectievelijk een agility en cabnicrosswedstrijd met de honden.

Gepost door: Gunther&Selena | 16-05-08

Mooi verslag van de roparun en zaterdag ben ik ook voor 't eerst "te lope" naar 't werk gegaan wat niet echt spectaculair is want 't is maar 3 km.

Gepost door: betty spencer | 19-05-08

De commentaren zijn gesloten.