31-03-08

Doelen bijstellen ???

Dit weekend door allerlei omstandigheden geen meter gelopen. Zaterdag had ik een rustdag voorzien maar voor zondag stond er wel een stevige dertiger op het programma. Zaterdag was er het verjaardagsfeestje voor Charlotte, maar dat was zo laat geworden. Meestal is dan iedereen weg rond middernacht, maar nu was het 2 uur, dus mochten we de klok al ineens een uur verder zetten. Dan nog wat opruimen en bijgevolg was het bijna 4 uur toen we in ons bed kropen. De goesting om dan om 8 uur op te staan om te gaan lopen was dan ook nergens te bespeuren. Om 10 uur dan toch opgestaan, maar dan was er onvoldoende tijd voor die lange duurloop, want om 13h30 hadden we met een aantal vrienden en hun kinderen afgesproken om te gaan bowlen. Het eerste spelletje was niet echt denderend maar daarna kwam ik wel goed op dreef en gooide ik de ene strike na de andere, dus ik zal ook daar mijn opwarming nodig hebben. Na het bowlen zijn we dan nog met z'n allen gaan eten en dan was het te laat om nog te vertrekken.

Gelukkig moet ik mijn doelen niet echt bijstellen, want ik heb niet echt doelen gepland voor dit jaar. Hier en daar eens een wedstrijdje meepikken maar echt tijden heb ik niet vooropgesteld voor dit jaar. Als ik een PR kan lopen zal ik het natuurlijk niet laten, maar als er geen nieuw PR op de tabellen komt dit jaar zal ik ook niet zitten kniezen.

Vandaag wel tijdig opgestaan om al lopend te gaan werken. De temperatuur wordt al iets realistischer voor de tijd van het jaar, vanmorgen was het reeds 8° toen ik vertrok. Na een 3tal km's kreeg ik wel een stevige regenvlaag op mijn donder, maar 3km verder was het ook weer over.

Wel hebben die 2 rustdagen de beentjes goed gedaan, het liep allemaal heel ontspannend en relaxed. Maar ondanks dat vanmorgen toch rustig aan gedaan. Vanmiddag heb ik er dan een tempoloop aan 5'00'' van gemaakt. 

{5h00}{9,5km}{54:49}{h130}{10,3km/uur}{5:46}{649kcal}

{15h19}{9,5km}{47:32}{h138}{12km/uur}{5:01}{608kcal}

21:00 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (6) | Tags: lopen, feesten, bowlen |  Facebook |

Commentaren

Geen doel? Marc, dit is iets wat mij nu niet ligt hoor, zo "geen" echt doel hebben. Jouw conditie is toch OK, hartslag lekker laag...

Gepost door: Jan Schockaert | 31-03-08

Casa Cujo En ik herhaal het ! Dat 5km record van je loop je met je ogen dicht naar de geschiedenisboeken... ;-)
Tien km in 40 '06 en vijf km in 20'53... ????

Gepost door: Gunther | 31-03-08

Een PR ga je altijd lopen wanneer je het niet pland en wie weet dus.
Toch goed om eens te kijken naar je wedstrijden.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 31-03-08

geen doel ? Komaan Marc , met jouw superconditie geen doelen stellen , mij hou je niet voor de gek . Stiekem heb je wellicht een tijd in gedachten !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 01-04-08

Af en toe niet lopen kon ook heel goed doen!

Gepost door: Homer | 01-04-08

Lopen op het gevoel Voor jou kan dat geen probleem zijn , je bent een voorbeeld voor velen !

Gepost door: Katrien | 01-04-08

De commentaren zijn gesloten.