10-03-08

Een herstelloop, ja dat zal wel

Vandaag wat later gedaan met werken dan anders want op het uur dat ik normaal naar huis vertrek stond er nog een fotosessie op het programma. Een collega ging nog enkele foto's nemen van ons Roparunteam, een exemplaar hiervan is reeds te bezichtigen op de blog van Luc

Vanavond terug naar het Rivierenhof gelopen op het moment dat Thomas aan het trainen was. Ik zou de tijd hebben om rustig 3 rondjes te lopen alvorens zijn training gedaan was.

Na de wedstrijd van gisteren had ik een hersteltraining voorzien, en het mag gezegd het weer zat nog enigzins mee. Er stond nog wel een stevige wind maar ik heb het helemaal droog kunnen houden. Wel moet ik toegeven dat je mijn training niet echt een hersteltraining kan noemen. Maar het liep allemaal zo goed en het was een tempo dat benen goed konden verdragen na gisteren, wat moet je dan doen. Ik kan mij dan niet bedwingen om trager te lopen.

De enige die wat last had was mijn Polar, in het begin liep in konstant aan een hartslag van 79 en enkele minuten later was het dan weer 217. In het laatste rondje begon hij eindelijk normale waarden te vertonen en liep ik aan een hartslag van 148, wat dus normaal kan zijn aan dit tempo.

{17h33}{16,56km}{1:21:24}{h146}{12,2km/uur}{4:55}{1302kcal}

22:09 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lopen, polar |  Facebook |

Commentaren

het is toch moeilijk om jezelf in toom te houden als het zo goed gaat....

Gepost door: Wim Geerts | 10-03-08

De commentaren zijn gesloten.