08-01-08

Andere horizonten

Vanmorgen ging het mij echt niet af op het werk. Ik had echt het gevoel dat ik dringend aan verlof toe was. Eventjes de beentjes strekken en op het werk eens wat rondwandelen op ons verdiep en rond 10 uur begon het langzaam wat te beteren. 

Tegen de middagpauze ging het helemaal de goede kant op zodat ik toch maar besloot om tijdens de pauze een rustig herstelloopje te doen. Maar ik had eens zin in iets anders dan de traditionele rondjes in het park Den Brandt of het Nachtegaelepark, dus liep ik de andere kant uit richting Kiel. Daar dan richting petroleum zuid genomen om vervolgens via Hoboken en de groothandelsmarkt terug naar het werk te lopen.

Gisteren schreef ik hier nog dat mijn hartslag de laatste tijd mooi laag blijft, maar vandaag was dat wel even anders. Volgens mij lag dit wel meer aan mijn Polar dan aan de hartslag zelf, constant gaf hij een waarde tussen 180 en 190. Zelfs toen ik al 5 min terug op het werk was gaf deze nog een waarde aan van 185. Bijgevolg heb ik nog eens ruim de tijd genomen om hem goed te reinigen.

Bloed

 

 

 

 

 

Vanavond ben ik er dan nog eens 5 min bij gaan liggen, zodat de vrijwilligers van het Rode Kruis de kans hadden om nog eens met een halve liter bloed van mij te gaan lopen. Dus mijn burgerplicht op dat punt weeral volbracht. 

{11h44}{11,98km}{1:07:36}{h ??}{10,6km/uur}{5:38}{914kcal} 

21:55 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (2) | Tags: lopen, polar, bloed geven |  Facebook |

Commentaren

hartslagmeters Aha, jouw hartslagmeter begint al even raar te doen als de mijne... Ach, ik denk altijd: moest mijn hartslag écht 270 zijn (zoals ie soms aangeeft), dan zou ik het wel voelen zeker? (of net niet meer)

Gepost door: Julie in Gent | 08-01-08

HS 190 bij nog geen 11/u... dat lijkt mij voor jou inderdaad wel wat aan de hoge kant :-D. Hopelijk val je nu niet in de kosten, want de cadootjestijd is net achter de rug!

Gepost door: Wim | 09-01-08

De commentaren zijn gesloten.