04-11-07

Het is weeral voorbij

herbaimontJa, je snakt zo naar een weekje vakantie en als het dan zover is dan is het bijna voorbij voor je het beseft. Nu hebben wij er wel echt van genoten hoor, zo'n weekje in de Ardennen kan echt goed doen. Daarbij hadden we nog geluk met het weer, want enkel op maandag hebben we regen gehad, daarover dus zeker geen klagen. Mede daardoor hebben we dus behalve op maandag al de andere dagen een flinke en stevige wandeling gemaakt, gemiddeld kwamen we aan 10 km per dag wat neerkomt op iets meer dan 4 uur onderweg zijn. Regelmatig werd er gestopt om eens rond te kijken of om de innerlijke mens wat te verstevigen, een klein hapje een drankje zijn de dingen die je op zulke momenten wel van pas komen, temeer er daar best een paar heel avontuurlijke wandelingen tussen zaten. Met onze kids moeten wij niet over de weg wandelen want dan zijn ze het al vlug beu, maar nu met al die vallende bladeren moest je wel attent blijven om de juiste route te blijven volgen.herbaimont 2

 

 

 

 Op maandag hebben we dan van het slechte weer gebruik gemaakt om een uitstapje naar Luxemburg te doen alwaar we de voorraad voor onze bar een beetje aangevuld hebben.

Wat het  lopen betreft heb ik mij echt moeten bedwingen om niet te gaan lopen, al goed voor Brigitte dat ik mijn loopschoenen niet meegenomen had want anders was ik er ongetwijfeld enkele keren opuit getrokken. Achter ons lag er immers een zeer aantrekkelijke helling van een 1500 meter aan een stijgingspercentage van 8%, maar ja belofte maakt schuld, dus niet gelopen.

Vandaag heb ik dan de draad terug opgepakt, vanmorgen een rustig duurloopje gedaan van 14 km in het Rivierenhof. Verder heb ik nog steeds geen gegevens, gisteren nog eens naar "Running Planet" gebeld om te informeren, maar mijn Polar is nog steed niet binnen. Nu vind ik dit wel een beetje te veel van het goede, je horloge minstens 3 weken moeten missen om de batterij te vervangen, terwijl dit in andere zaken in minder dan 30 minuten kan.

20:28 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (2) | Tags: verlof, lopen |  Facebook |

Commentaren

Polar gek dat je zolang moet wachten op je Polar. Toen ik de mijne daarvoor eens had binnengebracht (ook voor batterij) had ik hem na 3 dagen terug...

Gepost door: Ruthje | 04-11-07

welkom terug! Welkom thius. Fijn dat jullie zo'n leuke vakantie hebben gehad! Een week zonder lopen? Moedig!

Gepost door: Julie | 05-11-07

De commentaren zijn gesloten.