24-10-07

Zo weinig tijd, niet te doen

Vandaag een 20 km gelopen, wel in 2 keer. Ben namelijk naar het werk en terug naar huis gelopen. Vanmorgen, (eigenlijk was het nog wel een beetje nacht , 5uur) vertrokken met dunne handschoentjes aan en een muts op, om de warmte zoveel mogelijk bij te houden. Eigenlijk was dit zelfs niet echt nodig want het bleek toch wel wat warmer dan gisteren. Vanmiddag dan maar zonder handschoenen en muts,  om alzo rustig naar huis te lopen. 

Mijn verkoudheid is nog niet helemaal gedaan, maar nu is het wel echt aan het beteren. Echt ziek ben ik er wel niet van geweest, maar konstant met een zakdoek onder uwe neus rondlopen is wel niet echt gezellig.

Vanavond dan terug naar de kiné geweest. Ditmaal heeft hij mijn beide kuiten onder handen genomen, nadat ik hem vertelde dat mijn één been precies veel zwaarder was dan het andere. Hij wist me dan ook direct te vertellen dat mijn linkerkuit inderdaad veel vaster zat dan de rechter. Nu moet ik nog 1 keer terugkomen en dan moet ik verder maar een seintje geven wanneer ik nog eens behoefte heb aan een massage. Ook hebben we het nog even gehad over het stretchen. Hij zij ook dat je met stretchen meer kwaad dan goed kan doen als je het niet goed doet. Maar tot op heden is het nog niet wetenschappelijk bewezen dat stretchen goed is.

21:09 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (2) | Tags: lopen, kine |  Facebook |

Commentaren

Schitterend Miljaar !!! Dit wellicht terwijl ik nog in m'n bed lag of aan de ontbijttafel zat ! Chapeau zulle, je moet het toch maar doen, om zo vroeg op te staan en te gaan lopen...

Gepost door: Maaike | 25-10-07

koude 't is tegenwoordig 's avonds en 's ochtends een pak zachter dan tijdens de dag zelf; 'k heb dat ook al gemerkt ... 's ochtends geen handschoenen nodig, maar tijdens de dag wel!!

Gepost door: geert | 25-10-07

De commentaren zijn gesloten.