23-10-07

Het weekend is weeral voorbij

j0156463
Na het ontspannend en rustgevend weekend, dat veel te snel voorbij was en waarin ik niet gelopen heb maar wel 2 lange wandelingen gedaan. Zaterdag hebben wij een strandwandeling gemaakt van 5 uren welke eventjes onderbroken werd voor het nuttigen van een kopje warme chocolademelk. s'Avonds zijn we dan rustig gaan eten en tijdig in bed gekropen.

Zondag om 8 uur opgestaan, een douche genomen en valies terug ingepakt. Na het ontbijt zijn we dan richting Oostende gereden alwaar we het domein Raversijde een bezoekje gebracht hebben. Vervolgens zijn we dan over het strand richting Oostende gewandeld en zijn we daar naast het casino een warme wafel gaan eten, om daarna terug naar de auto te wandelen en richting huiswaarts te vertrekken, alwaar wij onze kids konden bedanken voor dit aangename weekendje dat wij van hen gekregen hadden.

Dat was zo juist genoeg om de smaak te pakken te krijgen, 2 dagen zijn nu eenmaal snel voorbij, maar niet getreurd nu vrijdag vertrekken we voor een week naar de Ardennen maar wel met de kids.

Gisteren heb ik dan de loopdraad terug opgenomen en ben ik het Rivierenhof onveilig(???) gaan maken tijdens Thomas zijn training. Nog zeker heel deze week zal ik mijn Polar moeten missen dus blijft het lopen op het gevoel. Dus volgens datzelfde gevoel heb ik gisteren een pittige tempotraining gedaan van 13,3 km in ongeveer 1u7m. 

11:04 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (3) | Tags: rusten, wandelen |  Facebook |

Commentaren

Zalig!! Zo'n weekendje genieten aan de Belgische kust!! Ik ga ook eens een hint geven aan de kids!

Gepost door: Homer | 23-10-07

Beetje laat een reactie door mijn vakantie en de marathon, maar goed gelopen de marathon en wat een mooie tijd zeg...
En goed herstelt zo te lezen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 23-10-07

Proficiat! Wij fietsen veel, maar lopen is zwaarder denken we. Zouden we ook wel eens willen proberen, in de winter als het te koud is om te fietsen. Groeten

Gepost door: Chris en Omer | 25-10-07

De commentaren zijn gesloten.