02-10-07

Een rustige en een snelheidstraining

Gisteren een rustdag ingelast na de Ekiden van zondag. Ik was wel niet echt moe, maar de kuiten waren een beetje stijf van al dat bergop lopen. 's Avonds heb ik dan nog wel de plinten geplaatst in onze slaapkamer zodat deze nu helemaal klaar is en eigenlijk moet dat ook want morgen brengen ze het meubilair voor de slaapkamer.

Vandaag ben ik dan nog eens al lopend gaan werken, de stramheid zat nog wel wat in de kuiten, maar de beste manier om dat eruit te krijgen is bewegen. In dit geval dus lopen. Vanmorgen een herstelloop, toch nog aan een tempo dat iets te hoog lag namelijk 5'22''/km. Vanmiddag mocht het dan iets sneller gaan, 1 km in- en uitlopen en daartussen 8km snelheidstraining, op het gevoel waarbij ik een maximumsnelheid van 16,3km gehaald heb. Eens thuis bleek dat ik deze 8km afgelegd had aan een tempo van 4'14''/km.

Dat stramme gevoel is nog niet helemaal weg, maar dat kan dus alleen maar beteren. Vanaf morgen slaap ik terug gewoon in een bed en niet meer op een matras op de grond. Onze kinderen hebben ons al enkele keren opgemerkt dat wij net illegalen zijn, maar de meeste daarvan liggen wel in een bed, dus die vergelijking gaat niet op.

{10km}{53:43}{h135}{11,1km/uur}{5:22}{666kcal} 

{10km}{42:25}{h153}{14,1km/uur}{4:20}{650kcal} 

21:01 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lopen, slapen |  Facebook |

Commentaren

long time ago Lang geleden dat ik nog op je blog verzeilde. Knap gelopen in Vorselaar en wie weet volgende week nog beter in Brussel !? Veel succes.
NB: wanneer je Filip nog eens tegenkomt, probeer hem dan maar wat op te beuren, want hij heeft het blijkbaar nodig.

Gepost door: patrick | 05-10-07

De commentaren zijn gesloten.