24-08-07

Vetloop

Vanmorgen tijdig opgestaan om nog eens een vetloop te doen. Het was immers van dinsdag geleden dat ik nog gelopen had, maar ondertussen is de slaapkamer wel volledig behangen. Dus om 6h45 de deur achter mij dichtgetrokken voor een rustige vetloop, ik zou nog eens proberen om op hartslag te lopen. Als bovengrens had ik 135 ingesteld en hij heeft zelfs geen enkele keer moeten piepen. Als maximum ben ik niet boven de 132 geweest, wat bijgevolg ook een mooi gemiddelde van 129 geeft over een afstand van 13,3 km.

enecotour 011
Na het ontbijt ben ik met Stephanie dan naar Antwerpen geweest waar vandaag het vertrek van de Eneco-tour was. Haar favoriet Tom Boonen doet dan wel niet mee, toch wil ze dan wel de andere renners gaan aanmoedigen. Ook de traditionele handtekeningenjacht hoor er natuurlijk bij. Wat mij bij deze telkens weer opvalt is hoeveel renners Stephanie wel kent, ook vandaag weer waren er verschillende ouderen mannen die alleen de populaire renners maar kennen, maar Stephanie kent zelfs veel buitenlandse renners bij naam, zelfs als ze maar even vluchtig voorbijrijden.                      Voor haar was het dan ook weer een geslaagde dag vandaag, komt daar dan nog eens bij dat ze mij overhaalt heeft om morgen naar de aankomst van de 3é rit in Putte te gaan kijken.

{13,39km}{1:14:10}{h129}{10,8km/uur}{5:32}{856kcal}

20:58 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lopen, wielrennen |  Facebook |

Commentaren

Je dochter weet nog wie ze neemt als favoriet , ze heeft er verstand van ;-) En mooie training maar ja we verwachten niet minder van jou hoor ;-)

Gepost door: katrien r | 25-08-07

De commentaren zijn gesloten.