23-07-07

ING run Oostende

Hier volgt dan het verslagje van gisteren, vermits wij vrij laat thuis waren is dat gisteren niet meer geluk.
Met pak en sportzak zijn we thuis om 9 uur vertrokken en toen we bij de inschrijvingen stonden kwamen we Philippe en Betty met de kids al tegen. Toen we richting strand gingen liepen we al enkele collega's (welke ook zeer talrijk aanwezig waren) tegen het het lijf. Rustig een wandeling langs het strand gedaan, af en toe gaan schuilen voor de regen. De vorige jaren was het snikheet en was je blij dat je wat kon verfrissen in de zee, nu dus niet althans in de voormiddag. Om 13 uur werd het startschot voor de kidsrun gegeven waar Thomas en Charlotte meeliepen en toen zij op hun medaille in ontvangst genomen hadden viel de laatste stortbui van de dag naar beneden. Vervolgens begaven we ons terug richting Koninklijke stallen, want Stephanie moest zich klaarmaken voor de 5 km. Daar waren op dat ogenblik nog een aantal bloggers verzameld waaronder Elastimam en Homer. Vervolgens mijn sportzak in de auto gaan halen om ook mijzelf om te kleden. Daarna kwam ik nog Koen VS tegen en later liep ook Koen SGEE  nog voor mijn neus met zijn hond. Waarschijnlijk dacht hij dat het een canicross was.
De wedstrijd zelf, het duurde een kleine 20 sec alvorens ik de startlijn overschreed. Ik was niet zinnens om alles uit de kast te halen, met een tijd van rond de 40min was ik zeer tevreden, daar het inmiddels vrij warm geworden was en er toch een stevig windjes was. Deze stond pal op kop toen we richting Mariakerke liepen en dat is toch een vrij lang recht stuk. Het bordje van de 5km ben ik gepasseerd na 21'34'', dus lag ik nog vrij goed op schema. Uiteindelijk ben ik gefinnisht in 40'09'' wat dus volledig volgens plan was. Dit is zelfs een parcoursrecord, nooit eerder liep ik in Oostende sneller. Na een deugddoende douche hebben we dan nog een flinke wandeling gedaan om vervolgends terug naar Antwerpen te rijden, alwaar we zonder problemen rond 22uur aangekomen zijn.
{9,5km}{40:09}{14,1km/uur}{4:14}

13:48 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (8) | Tags: lopen, wandelen |  Facebook |

Commentaren

Oostende Knappe familieprestatie in Oostende !
Leuk om jullie nog eens gezien te hebben.

Gepost door: frank spencer | 23-07-07

knap! weer super gepresteerd Marc!

Gepost door: Ruthje | 23-07-07

aan 't zeetje blij je nog es gezien te hebben!

Gepost door: Koen | 23-07-07

Hoi Marc. Dat hebben jullie weer eens schitterend geregeld! Sportieve loopfamilie!

Gepost door: Homer | 23-07-07

Snel Zoo snel .. hoe doe je dat toch. Knappe prestatie.

Gepost door: Edith | 23-07-07

ing kheb je niet gezien marc, kwas blijkbaar te druk in de weer met mijn hondje !?! Toch een mooie prestatie hoor. tot de volgende

Gepost door: kj | 24-07-07

Hey, We hebben elkaar inderdaad op een haar na gemist en als ik jouw tijden zo bekijk moeten we de hele race dicht bij mekaar gelopen hebben. Maar ja, tijdens de wedstrijd ben je op je tijden gericht en met de wedstrijd bezig en kwam daar nog bij dat ik mijn webloglopersshirt niet aan had. Nog eens gefeliciteerd met je tijd, ik weet hoe zwaar dergelijke prestatie is. Het valt me wel op dat alle bloggers een mooie prestatie hebben neergezet.

Gepost door: Christophe | 24-07-07

Met de handrem op... en toch een mooie tijd gelopen... Da's vast de gezonde zeelucht ;-)

Gepost door: Wim | 24-07-07

De commentaren zijn gesloten.