19-07-07

Een fietspomp, wat is dat?

j0295250Gisteren nogmaals vroeg opgestaan om naar het werk te lopen, al was het niet voor heel lang want ik had een halve dag recup. Door het feit dat ik reeds om 6h30 begin had ik dan ook om 10 uur al gedaan. Dus werd dan reeds de 2é training van de dag afgewerkt. 's Morgens een rustig herstelloopje en om 10 uur een tempotraining aan 5'20''. Na de middag heb ikdan thuis nog wat aan het werken geweest, wat voorbereidende werken om volgende week te kunnen beginnen met schilderen in de slaapkamer.
Thomas en Charlotte zijn voor 2 dagen naar de bomma en dus zagen wij schoon de kans om met Christoph en Stephanie nog eens een degelijk fietstochtje te doen, wat we dan zouden afsluiten met een etentje ergens. Dus om 5 uur met de fiets naar Brigitte haar werk om haar daar op te pikken en zo aan ons fietstochtje te beginnen. Doch na een 10 km stopte Stephanie plotseling, haar achterband was aan het leeglopen. Bij een eerste controle bleek zowel haar binnen als buitenband kapot te zijn. Daar stonden we dan, niets van reservemateriaal bij, zelfs geen pomp. Probeer je dat eens voor te stellen, met 4 gaan fietsen en niemand die een pomp bij heeft. Dan sta je daar aan de oevers van het Albertkanaal. Ik ben dan maar naar huis gereden om de auto te gaan halen, dan kon daar de fiets van Stephanie in en dan moesten Brigitte en Christoph maar naar huis rijden. Eens iedereen thuis was zijn we dan maar met de auto naar het bistrootje gereden, uiteindelijk hebben we dan wat langer dan gepland op het teras gezeten, maar het was gezellig.
Conclusie: als je gaat fietsen en geen fietspomp meeneemt dan zit je sneller en langer op een terasje.
{9,48km}{54:08}{h129}{10,5km/uur}{5:42}{627kcal}
{9,48km}{50:41}{h136}{11,2km/uur}{5:20}{636kcal}

14:09 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (3) | Tags: lopen, fietsen, terassen |  Facebook |

Commentaren

Leuke theorie Geen fietspomp... langer op terras.... leuke theorie. Zorg maar dat Maarten dat niet leest of hij fietst zonder pedalen en zadel om nog langer te kunnen rusten :-) Geloof me, 't zal jullie wle geen twee keer overkomen.

Gepost door: Julie | 19-07-07

Alle redens zijn goed ;-) slim gezien hoor !

Gepost door: katrien r | 21-07-07

Zo zieje dat elk nadeel ook zijn voordelen heeft!.Een beetje laat maar een mooie tijd gelopen op je marathon, knap hoor.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 22-07-07

De commentaren zijn gesloten.