22-05-07

Intervals op de piste 12 x 400m

Gisterenmiddag terug een looptenue aangetrokken na het loopvrije maar drukke weekend. Vrijdag moesten er nog wat winkels bezocht worden, 's avonds zijn we dan naar de première van het dansstuk met Stephanie gaan kijken. Dit was gebaseerd op het verhaal van "The Wiz of Oz". Zaterdagochtend met Thomas en Charlotte gaan zwemmen, eten, Stephanie weer wegbrengen, er stonden immers 2 opvoeringen op het programma. 's Avonds ben ik dan met Christoph nog naar het basketball gaan kijken, de Antwerp Giants tegen Oostende. Een wedstrijd welke door Oostende verdient gewonnen werd. Dan snel naar huis, de auto in en Stephanie gaan halen. Zondag heb ik dan eens wat langer geslapen (8h30), konden we nog gezamenlijk ontbijten en daarna was het weer tijd om Stephanie weer weg te brengen. In de namiddag zijn we dan met allemaal naar Stephanie gaan zien, en als we dan gedaan hadden met eten 's avonds was het weeral bijna tijd om de kleintjes in hun bed te leggen. Conclusie: een lang weekend gehad maar eigenlijk niets gedaan, laat staan gelopen.

Gisteren moest ik dan al onvoorziener zake met de auto gaan werken, de achterband van mijn fiets was weeral kapot, er zat een nageltje in. Tijdens de middagpauze ben ik dan richting piste in het Nachtegalenpark gelopen om daar 12 rondjes te doen in 1'30'' met tussenin 100m wandelen.Het eerste rondje gedaan in 1'25'' vervolgens 1'30'' - 1'27'' - 1'30'' - 1'30'' - 1'30'' - 1'30'' - 1'31'' - 1'29'' - 1'29'' - 1'29'' en  1'31'' dan nog 2,2km terug naar het werk. Pittige training welke vrij goed verlopen is, de hartslag ging tijdens de intervalbeurten tot max 167 en daalde tijdens het wandelen tot 115. Iets voor ik naar huis ging kreeg ik plots pijn in mijn linkerscheenbeen. Het zal toch niet waar zijn zeker, ik ga nu toch niet gekwetst raken he, dit weekend is het immers de Roparun. Gisteravond ben ik dan in de parochie nog wat gaan helpen, want binnen 2 weken zijn het weer parochiefeesten en dan is er altijd veel voorbereidend werk. Vanmorgen was het al heel wat beter met het scheenbeen, maar veiligheidshalve ga ik vandaag toch niet lopen.   

{9,13km}{762kcal}

12:47 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (5) | Tags: lopen, werken, kwetsuur |  Facebook |

Commentaren

Alarm Ik hoop dat het loos is!
Succes alvast met de Roparun! Moge die veel opleveren!
Grtz!

Gepost door: AnnAlice | 22-05-07

Wow Marc! Wanneer slaap jij? (Op je werk?)

Gepost door: Homer | 22-05-07

Een dagje rust kan nooit kwaad. Die intervallekes gingen toch vlot.

Gepost door: betty spencer | 23-05-07

Toi toi toi Marc, veel succes met de roparun, ik duim dat je scheenbeen zich gedraagt. 'k Ben wel al heel benieuwd naar je ervaring! Hoe was de voorstelling van Stephanie?

Gepost door: Julie | 23-05-07

sportieve groetjes Nog veel sportplezier ,
ik zelf doe aan wielrennen.
daaaaag!!

Gepost door: steffi | 24-05-07

De commentaren zijn gesloten.