19-12-06

Dinsdag intervaldag

blogVandaag voor het eerst sinds lang nog eens met de auto gaan werken. We hadden vorige week op het werk ons eindejaarsgeschenk gekregen, namelijk een valies en dat was niet evident om die al lopend of met de fiets mee te brengen, vandaar. Nu weet ik niet of dat gemeend was of al een hint is naar de toekomst toe, ik heb ze alleszins leeg meegenomen. Er zat allezins een boodschap bij dat het bedrijf een goed jaar achter de rug had en dat wij er na  de geleverde arbeid maar eens opuit moesten trekken.

Vanmiddag was het terug intervaltraining, de planning was 2km opwarmen en vervolgens 3 sessies van 4 x 500m aan 25sec/100m en daarna nog 2km uitlopen. Naar de piste in het Nachtegalenpark gelopen alwaar ik eerst nog eens een rondje rustig gelopen heb om de afstand te verifiëren, deze bleek toch 400m te zijn. Dan nog een stuk van 100m gemarkeerd zodat ik telkens 500m kon intervallen en vervolgens 300m dribbelen om daarna terug een interval te doen. Tussen de sessies in heb ik de 300m dan gewandeld waardoor de hartslag nog meer zakte. De tijd van de intervals zat mooi tussen 1m59sec en 2m03sec wat eigenlijk toch vrij goed was aangezien deze moesten gedaan worden in 2m05sec. Toen ik aan mijn 2é sessie bezig was kwam Anke ook wat rondjes draaien op de piste, ook zij liep aan een stevig tempo. Een aantal uren na de training van vanmiddag stak plots de pijn in mijn bil terug de kop op en dat vind ik minder goed, al wat ijs gelegd en zal dat straks nog eens doen in de hoop dat het dan verdwijnt. Morgen staat er alleszins een rustigere training op het programma. Vandaag toch een 12 tal km's gelopen.

{12,37km}{h139}{max h165}{924kcal}

21:00 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (3) | Tags: lopen, reizen |  Facebook |

Commentaren

Leeg? Een lege valies? Ze hadden er op z'n minst een reischeque in kunnen steken :-) Grapje. Mooi gebaar vind ik. Goeie training ook.

Gepost door: Julie | 19-12-06

't briefje het valt nog mee ...'goed gewerkt, dus trek er eens op uit' klinkt toch nog positief; voor 't zelfde geld stond er 'graag volgend jaar een beetje meer inhoud!' :-)

Gepost door: geert | 20-12-06

ha bij jullie op de afdeling dus dezelfde reactie bij het krijgen van die koffer, hihi.

Gepost door: Ruthje | 21-12-06

De commentaren zijn gesloten.