10-12-06

Geitencorrida

Vanmiddag zoals gepland gelopen in Wilrijk alwaar de "Geitencorrida" gepland stond. Vanmorgen al tijdig opgestaan om van 9 tot 10 een uurtje te gaan squashen, wat al vrij intensief  was, vorige week waren we immers niet geweest en dat is altijd toch wel voelbaar. Eén voordeel had ik mijn squashpartner was enkele minuten later, zodat ik mij intensief heb kunnen opwarmen. Daarna naar huis gegaan om enkele pistoletjes te eten en mijn sportzak klaar te maken om naar Wilrijk te gaan. Daar aangekomen was het al niet direct duidelijk waar de inschrijvingen plaatsvonden, uiteindelijk heb ik het aan 3 mensen van de organisatie moeten vragen alvorens er iemand mij de juiste lokatie kon meedelen. Dan was het weer 10 min wandelen naar de sporthal om mij om te kleden, alwaar ik dan mijn sportzak onbewaakt heb achtergelaten om mij te gaan opwarmen en naar de start te vertrekken. Richting start lopend hoorde ik plotseling dat de wedstrijd ging vertrekken om 14h30 nochthans had ik overal gelezen dat dit maar om 15uur was. Gisteren nog speciaal op de site gekeken en daar stond ook 15uur op, na de wedstrijd nog even op de afiches gekeken in de buurt daar en daar stond ook 15 uur op, dus al goed dat ik thuis tijdig vertrokken ben. Door het voor mij onvoorziene startuur stond ik helemaal achteraan toen het startschot gegeven werd, maar ja het voordeel was dan dat niemand mij kon inhalen. Dus begon ik aan mijn inhaalrace, de ene na de andere loper moest eraan geloven. Tot plotseling, in de 4é ronde gebeurde het, ik werd zelf ingehaald. De leider in de wedstrijd dubbelde mij, het waren dan ook maar rondjes van 1500 meter, maar toch ik had het liever anders gezien. Uiteindelijk had ik geen reden tot klagen want het liep heel goed, ondanks of dankzij het uurtje squashen vanmorgen heb ik de 7,5km afgelegd in een tijd van 30'42''.  Door het plotseling moeten starten was ik wel vergeten om mijn footpad te activeren, dus exacte gegevens over snelheid heb ik niet, maar dit was toch bijna aan 15/uur. De maximum hartslag kwam uit op 173 wat toch al een hele tijd geleden was.

{7,5km}{30:42{h162}{416kcal}

20:46 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (7) | Tags: lopen, vliegende start |  Facebook |

Commentaren

langs achteren starten Best dat ge langs achteren startte , want moest ge van voren starten dan kon het zijn dat ge al opgeblazen voor halfweg koers . Goed gelopen wel lastig hé zo in verzuring lopen !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 10-12-06

rood en wit Marc, 'k heb mijn ticket voor zaterdag ook al op zak. Hopelijk kom ik op tijd. Inez heeft die dag een verjaardagsfeestje en die wil ook mee gaan zien (je moet ze van in 't begin leren om naar de goei club te gaan zien hé). en 't gaat daar volle bak zijn vermoed ik. Spijtig dat Campell nie mee mag doen, 3 geel kaarten. Misschien tot zaterdag.

Gepost door: johan | 10-12-06

Proficiat Knap gelopen, gefeliciteerd met zo'n mooie tijd. Wel maf dat ze een halfuur vroeger begonnen dan gepland. Zijn er zo geen mensen geweest die daardoor de start gemist hebben?

Gepost door: Julie | 10-12-06

Vooruit met de Geit Mooie tijd ... kan daar alleen maar van dromen

Gepost door: Byrntie | 10-12-06

geiten? huh? een corrida, da's toch met stieren??

Gepost door: geert | 11-12-06

Geitencorrida Amai, ge zijt er daar nogal ingevlogen. Proficiat met uwen tijd.

Gepost door: Michael | 11-12-06

prachttijd Mooie tijd toch alweer neergezet. De organisatie liet toch wel wat te wensen over vind ik. Het zijn die kleine details waar men moet aan werken om irritaties te vermijden.

Gepost door: Dirk | 12-12-06

De commentaren zijn gesloten.