03-12-06

Duurloopje

{19,58km}{1:40:36}{h135}{11,7 km/uur}{05:08}{1239kcal}

Vanmorgen tijdig opgestaan om wat te gaan lopen, want voor het overige was het wederom een goed gevulde dag vandaag. Op de wind na waren de omstandigheden zeer goed om te lopen, dus voor 8 uur was ik thuis al weg om een 3 tal rondjes te gaan doen in het Rivierenhof. Het moest, zou en  is een rustig duurloopje geworden, wel met een negatieve split. Ware het niet dat ik tijdig thuis moest zijn had ik er zeker nog 1(5km) of  2(10km) rondjes bijgedaan, maar dat zal dus voor een andere keer zijn. Volgende week zondag ga ik 's morgens squashen en 's middags staat de "Geitencorrida" in Wilrijk op het programma.

Clouseau-2-12-2006-pic-37Om nog even terug te komen op het concert van Clouseau vrijdagavond, tot op heden was dit al het minste dat ik gezien heb. Het was niet slecht dat niet, maar dat wauw gevoel was er niet. Aan de andere kant is het ook niet eenvoudig om je elk jaar opnieuw te overtreffen. En mijn inziens hebben ze de schow dit jaar misschien bewust wel iets minder gedaan om volgend jaar opnieuw met iets superieurs uit te kunnen pakken. Dan bestaan ze immers 20 jaar, en ze hebben altijd gezegd dat naar aanleiding daarvan ze iets extra's gaan doen. Ondanks het iets mindere dit jaar hebben Brigitte en Stephanie mij al kaarten doen reserveren voor de volgende editie. Wel hebben we besloten om dan niet meer naar de eerste show te gaan, vermits er hier en daar alles nog niet op punt stond. Zo vond ik de kwalitiet van het geluid verre van optimaal. Achteraf las ikdan in de krant dat er met het licht ook nog problemen waren. Dus zullen Brigitte en Stephanie volgend jaar een weekje langer moeten wachten.

20:44 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (3) | Tags: clouseau, lopen |  Facebook |

Commentaren

Geen stilzitterke Jij bent ook geen stilzitter zo te zien. Een "rustig" duurloopje aan 11,7 km/u, hallo kroket, daar neem ik mijn pet voor af. Knappe training! Veel plezier met het squashen!

Gepost door: Julie | 03-12-06

weblogconcert is er iemand van de weblopers die nog niét naar Clouseau is geweest? Ik begin me hier in een vacuum te voelen ...

Gepost door: geert | 04-12-06

Clouseau vacuum Clouseau ziet het blijkbaar slim, een stapje terug zetten om beter te kunnen aanvallen.

@Geert : maak je niet ongerust, ik kruip samen met jou in het vacuum van niet Clouseau-ers

Gepost door: Byrntie | 04-12-06

De commentaren zijn gesloten.