23-11-06

Geen Gaston Roelants 10km ???

onweerVandaag zat er een brief in de bus van Octagon, met een inschrijvingsformulier voor de 10km van Gaston Roelants in BXL. Daarbij zat nog een brief dat ik recht heb op een lage startnummer naar aanleiding van mijn prestatie vorig jaar. Probleem is echter dat ik wel wil gaan maar waarschijnlijk niet kan, want diezelfde dag moet Thomas van de club uit een cross lopen op De Lillse Bergen. Ik zal maar eerst zijn eerste cross nu zondag afwachten en zien wat zijn reactie dan zal zijn. Anderzijds moest hij het leuk vinden, in BXL worden er ook jeugdcrossen georganiseerd, maar deze komen niet in aanmerking voor de crosstrofee van de club. Uiteindelijk heb ik tot 04/12 tijd om voor in te schrijven. En of ik dat nu goed vind of niet, ik zal mij er toch mee moeten verzoenen vermits ik de kinderen zelf gemotiveerd heb om aan sport te gaan doen. Komt daar nog bij dat Thomas competitief ingesteld is, die wil zich altijd met anderen meten, zelfs in school. 

Vandaag weer een dubbele training gedaan, vanmorgen traditioneel rustig naar het werk gelopen, door de stevige wind en de hevige regenval. Vanmiddag had ik een tempoduurloop gepland ook al waren de weersomstadigheden zeker niet beter dan vanmorgen.Dat het regent vind ik helemaal niet erg, maar die stevig snijdende wind die heb ik toch liever niet. 

{9,86km}{51:50}{h136}{11,4 km/uur}{05:15}{642kcal}

{9,86km}{45:47}{h143}{12,8 km/uur}{04:40}{617kcal}

20:49 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (2) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

Gaston ne mens moet nogal wat over hebben voor de kinderen hé :-)

Gepost door: geert | 24-11-06

Oogsten wat je gezaaid hebt :-) Jaja Marc, als je je kinderen aanzet tot sporten hoort dat er natuurlijk bij. Hopelijk kan je een oplossing vinden om beide te combineren? Zou wel leuk zijn, dan zien we elkaar daar misschien want ik ben al ingeschreven.

Gepost door: Julie back in town | 24-11-06

De commentaren zijn gesloten.