17-11-06

Mijn rekening geplunderd

sintVandaag had ik een dagje recup, maar veel recuperen zou er helemaal niet inzitten vermits Brigitte en ik gepland hadden om inkopen te gaan doen voor 6 december. Eerst Thomas en Charlotte naar school gedaan en dan volle petrol ertegenaan. We hadden voor elk van de kinderen een lijstje, dus we wisten wat we zochten, maar ondanks dat zijn we in de eerste winkel met heel weinig buiten gegaan. In diezelfde winkel vonden we vorig jaar zowat alles wat we nodig hadden, zodat we dan in de namiddag al wat kadootjes voor kerstmis konden kopen, maar zover zijn we dit jaar nog bijna niet geraakt. Erger nog we hebben 4 speelgoedwinkels bezocht en voor Charlotte hebben we nog niets. Voorts hebben we dan heel de namiddag nog in het "Wijnegem shopping center" rondgedwaald, ook zonder veel succes. Daar hebben we al enkele pakjes voor kerstmis gevonden. Nu hebben we nog wel wat tijd om alles tijdig in huis te hebben, maar het zal natuurlijk snel 6 december zijn.

Vanavond ben ik dan toch nog eventjes gaan lopen wanneer Thomas aan het trainen was. Een plaatselijk toerke gedaan van Merksen naar Schoten en terug, bijna terug passeerde ik een brug en ben ik deze nog 2x op en af gelopen.Bij dit alles heb ik mijn hartslag heel laag kunnen houden, dat stemt mij dus ook heel tevreden.

{8,44km}{45:13}{h129}{11,2 km/uur}{05:21}{516kcal}

22:36 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (2) | Tags: lopen, sinterklaas |  Facebook |

Commentaren

Bijna lege rekening ? Je rekening is geplunderd en je hebt nog niet alles gevonden ?
Dat belooft voor de komende weken
Ondanks dit je hartslag toch laag gehouden ... wat is je geheim ?

Gepost door: Byrntie | 17-11-06

eigen schuld! Liegt volledig aan jezelf, Marc ... moest je, zoals ik, nog in de Sint geloven, dan moest je dat allemaal niet zélf te kopen :-)

Gepost door: geert | 18-11-06

De commentaren zijn gesloten.