11-10-06

De laatste loodjes

Tuin 004{8,87km}{40:57}{h149}{13,2 km/uur}{04:37}{543kcal}

Gisteren tussen al het werk door toch even mijn looptenue aangetrokken om tijdens de middagpauze nog een trainingske af te werken. Samen met een collega die zondag de halve doet in Amsterdam een tempoloop gedaan in en rond het Nachtegalenpark. 's Avonds moest ik dan in principe bloed gaan geven, maar dat heb ik nu voor één keer eens overgeslagen. Ik wou mezelf op die manier niet onnodig verzwakken naar aanleiding voor zondag.

{9,18km}{51:46}{h128}{10,6 km/uur}{05:38}{582kcal}

Vandaag had ik een halve dag recup, en die kwam goed van pas, het werd immers dringend tijd om mijn cactussen binnen te halen. Momenteel is het nog wel goed weer maar als er vandaag of morgen plotseling nachtvorst is dan kan ik ze bijna allemaal weggooien. Dus heel de middag in de tuin bezig geweest om al de cactussen uit de volle grond te halen en naar binnen te brengen. De belangrijkste staan nu binnen en de overige dat zal voor zaterdag zijn of volgende week woensdag, dan heb ik weer een halve dag recup.

Vanavond als Thomas en Charlotte aan het trainen waren, ben ik daar in de buurt ook nog een herstelloopje gaan doen. Vermits het nogal druk was op de piste ben ik de straat overgelopen en dan het park in, alwaar ik rustig enkele rondjes gelopen heb tot ik plotseling in de gaten kreeg dat er al verschillende uitgangen gesloten waren. Weinige ogenblikken later kwam ik de parkwachter tegen en die maakte mij er op attent dat ik naar buiten moest omdat het park sluit bij zonsondergang. Daar heb ik dus eventjes geluk gehad, anders had ik opgesloten gezeten in een park.

22:00 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (4) | Tags: lopen, cactussen |  Facebook |

Commentaren

park hihi, dat hebben Koen en ik eens echt meegemaakt hé, opgesloten geraakt in een park omdat ze het sloten na zonsondergang. Een uur nodig gehad om een stuk hek te vinden waar bibi over geraakte :-) véél succes zondag in Amsterdam!!!!

Gepost door: Ruthje | 12-10-06

Succes zondag Doe dat goed (dat zal wel zeker) en have fun!

Gepost door: Wim | 12-10-06

Amsterdam, Amsterdam, ... ... de stad waar alles kan, dus ook een PR!
Succes!!

Gepost door: geert | 12-10-06

Break a leg! Niet letterlijk natuurlijk, wel figuurlijk! Oftewel: veel succes dus zondag in Amsterdam. Ik ben er zeker van dat je een mooie tijd zal lopen en kijk al uit naar je verslag.

Gepost door: Julie | 13-10-06

De commentaren zijn gesloten.