04-10-06

Van een verassing gesproken

ing{9,79km}{52:25}{h131}{11,3 km/uur}{05:20}{618kcal}

{9,79km}{49:08}{h132}{11,9 km/uur}{05:01}{582kcal}

Vanmorgen ondanks de hevige regenval toch de loopschoenen aangetrokken om naar het werk te lopen. Groot was mijn verbazing toen ik mijn PC opgestart had: ik had een mailtje met de volgende titel: ING Running Tour wedstrijd > proficiat! Als personeelsleden van ING kwamen wij in aanmerking om aan een wedstrijd deel te nemen als wij aan minstens 4 wedstrijden van de "ING running tour" hadden deelgenomen. De hoofdprijs was een weekend naar New York ter gelegenheid van de New York marathon. Nu bleek ik de 2é prijs gewonnen te hebben namelijk een cadeaucheque van Carlson Wagonlit ter waarde van maar liefst 400€. Als dat geen prettig nieuws was. Weet nog niet wat ik er mee zal doen, nog eens alleen met Brigitte weg of samen met de kinderen, waarschijnlijk het eerste, maar ik heb nog een jaar tijd om hem ten gelde te maken. Het zou natuurlijk prachtig zijn als ik het reisje combineer met het lopen van een marathon, maar of ik dat verkocht kan krijgen dat zal heel wat anders zijn. Graag had ik volgend jaar immers de marathon van Luxemburg willen lopen, maar ik weet nu al zeker dat dat niet zal lukken, want dat ik 2 weken voor de Roparun. En normaal ga ik die volgend jaar lopen, op het werk hebben ze immers al gevraagd of ik niet mee wil doen, en ik heb reeds toegezegd. Dus zal ik een andere bestemming moeten zoeken voor mijn waardebon, maar dat zal echt wel lukken denk ik.

Tevens heb ik vandaag ook de bevestigingdocumenten voor volgende week in Amsterdam gekregen, plus nog wat extra informatie, dus het aftellen kan beginnen. Vermoedelijk ga ik het nu 2 of 3 dagen wat rustiger aan doen, maandag plan ik dan om nog eens naar het werk te lopen en dan verder afbouwen naar A'dam.

21:32 Gepost door Marc | Permalink | Commentaren (4) | Tags: lopen, goed nieuws |  Facebook |

Commentaren

Fijn! Leuk zeg, zo onverwacht een prijs winnen, 'k ben er zeker van dat je een leuke bestemming zal vinden. Mocht je toch naar Luxemburg gaan in 2007, dan zien we elkaar misschien daar! Veel reisplezier alvast, waar ook naartoe.

Gepost door: Julie | 04-10-06

jihaaaaaaa! 't is feest!
Proficiat met je prijs ... een bestemming vinden zal idd niet moeilijk zijn, en marathons zijn er ook al genoeg!

Gepost door: geert | 04-10-06

Rendabiliteit Nog een beetje en je hoeft niet meer te werken als dergelijke prijzen uit de lucht komen gevallen ;-)

Gepost door: Steven Trimmer | 05-10-06

Proficiat Wie zei daar dat lopen niet loont ? Profiteer maar eens goed van uw kado.

Gepost door: Michael | 05-10-06

De commentaren zijn gesloten.